Kertas biru

Salam, sayw nak tanya, saye kan buka buku pink dekat klinik swasta, tapi saye di bagi selembar kertas biru, doktor cakap itu sama macam buku pink? Betul ker ? Sebab sye warga asing, terimakasih

1 Balas

Salam. Cuba tengok, doc check tekanan darah, ambil darah stp kali check up dan ada ambil urine tak. Tapi nak bersalin di hosp swasta atau kerajaan?

1y ago

ambek darah semua tuh ade, nak bersalin kat hospital HKL nanti,