Baby kecik ???

Tadi pegi scan di kk .. doktor kata baby sy kecil 3.09cm mcm baru 10w .. nak ikut kn sy dah 12w .. sbb sy ingkat awal last piriod sy 15/11/19 .. saya jadi risau .. adakah sbb sy kurang mkn ..baby kurng dpt zat? Sbb alahan sy sgt2 teruk .. tak boleh trima mknan langsong .kalau mkn mesti akan muntah balik .. trmasuk la air .. minum air kosong pon muntah .. boleh jadi ke itu punca baby kecik?? Sapa penah mngalami mcm sy .. scan doktor kata baby kecik ..

Baby kecik ???
26 Balas

Eh same la kita, pergi scan doktor kata baru 10w. Tp baby sihat cuma kecik. Sepatutnya dah 12 weeks klu ikut last period. Sy alahan teruk jugak. Tp in sha Allah tkde ape2. Awak kena mkn jugak walaupon muntah. Jgn biar perut masuk angin ok

5y ago

Okey sis...trima ksih..