baby kecik

sy pregnant 35 week, scan baby doktor ckp baby kecik baru 1.8 kg .. doktor ckp klu 2 more week scan masih kecik doktor sruh beranak induced 😔 mcm mna nk bsrkn baby dlm perut ? 😅 dh cuba bnyk mkn pn msih bby kecik

4 Balas

kita senasib sis.. anak sy 2.34kg jer masa lahir.. 38 minggu..induce .. baby kecik.. insyallah awak beranak selamat dgn baby.. skrng baby sy sihat.. berat badan dah naik 1 bulan 3 kilo

insyaAllah ada 5 week lg utk baby mmbesar 😊 #31Dec2020 #IbuRA #20Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTanamera

Mnum susu bnyk2. Sy hari tu nurse ckp jgn mnum susu berlebihan nanti baby besar.

x pa janji sihat..