PLEASE HELP

Hi mommy , mcm mna nak bgi naik berat bayi dlm kandungan doktor scan klmrin 1.1kg saja pastu doktor ckp uri kecik , 32w baru scan balik sbb takut baby kecik sgt . Doktor ckp eh kecik nya uri terus buat sy risau . skg sy dah 28w siapa2 ada tak pgalaman mcm sy ni risau lahh anak first lagi 🥺 ada kah punca dari hb low sbb dari tm 1 smpai skg hb tak pena naik 10.3 saja . tlg bantu saya 😭#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

saya pula 28w baby berat baru 973g doktor kata baby sy kecik. kalau berat 1.1kg normal tu sis.

2y ago

Ohh normal kaa alhmdulillah , first mom kan risau bila dktor ckp kecik . mula lahh overthinking 🥺

eh sy scan baby 1.1kg doctor ckp normal saja. xkecik pun.