11 week tak nampak baby

Tadi pegi lagi emegency di pakar.... Belum boleh nampak lagi baby dalam kantung. Just kantung saja. Darah keluar sikit-sikit,mengharap sangat tak ada apa-apa. Jumpa doktor skan balik dalam 2 minggu. Oh....kena kuat untuk diri sendiri. Siapa ada pengalaman macam ini

1 Balas

11weeks sepatutnya dah nampak baby dan heartbeat. Sy dulu pun macam ni. Bleeding dan keguguran. Selagi kantung tak turun doa lah banyak2 ye.

5y ago

Ya sis, berharap sangat. Tq sis