luka atau tanda ?

Td ada pergi hosptl misi kk suruh serah diri harini sbb due . Then smpai hospt doc cek jalan belum ada bukaan . Lepas doc cek gi kencing ada kluar darah mcm beku mcm period tu . Dah settle2 balik rumah nk dekat magrib nk mndi tgk ada lendir wrna coklat. Tu bekas kena seluk atau apa ye ?

2 Balas

Ye sis. Lps kene seluk mmg akan ada pendarahan.. So alert dgn bukaan cm. Klu sakit pingganh, ada pendarahan, ketuban pecah blh segera ke hosp..

5y ago

Oo . Lepas kena seluk tu boleh ada bukaan ye walau pn masa dia cek bukaan xde lg ?

Aah sis sy pun lepas kena seluk keluar darah. Lepastu sakit perut. Contraction. Seharian merasa contraction dlm masa sejam pastu stgh jam. Subuh esok nya tu air ketuban pecah.

5y ago

Masa awk kena seluk tu dh ada bukaan ke ?