bacaan gula dalam badan

tadi pagi buat jus apple hijau (1) dan (1) peria katak, cuci bersih2 peria katak nya..takut cirit birit sakit perut, elok rebus jap peria katak nye dgn garam.. lps tu blender dua bahan2 ni, dgn 3-4 cawan air..blender sampai hancur dan tapis ye?..jgn ambik bekas tapisan td buang .dan selawat 3x...baca al fatihah bismillah..minum....elok amalkan sampai lah bacaan gula dlm bdn turun normal. opps..jgn gatal2 tangan campur gula dlm air blender tu ye..jgn!! sekian, esok minum lagi..elok pagi2 minum. ??..

bacaan gula dalam badan
10 Balas

Alhamdulillah...sy bru ni kna mnum air gula kli ke-2..sehari sblum mnum air gula ..sy mnum jus epal hjau ksong + peria..xpsti peria jnis ape..sy x tapis..mnum mcm tu..phit tu jgn ckp...tp alhamdulillah..xsangkut kncing mnis..skli skla bleh amalkn..#kite jge kite .

klau sy just minum air lamon tanpa gule, 2hari sebelum check sy dah mula minuam alhamdulillah bacaan ok

Salam nak tanya, kalau lepas bersalin, masa berpantang boleh minum ke?

Nak tanya la.. Minum lepas ambil vitamin hb tu ke? Atau kena jarak kan masa?

4y ago

Better jarakkan masa

Klau guna peria biasa n bukn peria katak bole ka?

4y ago

Ooo ok....

sy pkai aple merah pn pahit.. ni lg aple hijau

Sis nak tnya minum berapa kali sehari ya ?

pahit nyaaa ni

Apa rasanyatu

sedap😜