Boleh ke minun air apple hijau dan peria kata yg dikisar

Mohon penceraha... Ibu mngandung blh ke minum air apple hijau cmpur peria katak untuk turunkan bacaan gula.. Ade kesan smpingan x pd baby dlm kandungan.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

boleh je..sy pn amal kn air jus tu utk control gula konon nye..tp kalau bsp awak x tggi sgt xyah minum pn xpe..kawal mkn j3..sy aritu risau n takot sgt sudah nye jd terlalu rendah bwh 3.9 hypo pulak..now control mkn je..just remember wat u eat is wat u give to ur baby so klau nk bby sihat mkn la yg sihat2..

3y ago

anyway tq for your advise.. 🤗😍

Pada pendapat saya, demi keselamatan awak & baby dalam kandungan, sebaiknya awak minta nasihat dari nurse atau doktor yg bertauliah. Bukan apa, risau jadi apa-apa kemudian hari nanti, menyesal tak sudah 😉

3y ago

Stay safe ok. You’re welcome 🙆🏻‍♀️