HB Rendah

Tadi p klinik.. Hb turun 9.6 sedihnya da mcm2 mkn tapi turun jugak... sblum Ni Hb 10.0. Mummy semua tolong Saya cmana nak naikkn Hb & Xkan turun2 da... 10 week 4day

32 Balas

Hari 2 sy pun HB rendah lepas 2 sy stop minum milo sebab nurse ckap milo 2 jugak ade kafein boleh rendahkn HB lepas 2 sy minum jus jambu batu n air limau Alhamdulillah naik terus HB..

5y ago

InsyaAllah esok nak Cari jus jambu Batu Ni.. buah jambu & Sunkist Oren da beli