Baby tiada degupan jantung 9w4d

Tadi dah pegi refer pakar, tak ada degupan jantung baby jugak. Haritu scan dkt kk xdk tu yg kena refer pakar. Lepastu doktor bagi tarikh mggu depan utk cuci 😢 kenapa firasat saya still mengatakan baby masih hidup 😭

15 Balas

kalau sy jadi awk, sy akn tunggu lagi 2weeks utk scan lagi, walaupun baby tu mmg xde heartbeat, rahim akan tolak keluar sendiri benda yg x perlu dalam badan kita, n xperlu pn utk cuci d hosp sebenarnya, so dont worry n keep doa yg baik2