11 weeks, 1st preg

This morning ada spotting, terus prgi hosp check, bila scan jantung baby tak ada, refer pakar scan atas bawah still tak ada jantung, doc bg masa 2weeks if still tak ada apa² prubahan 28hb kena serah diri utk cuci.. 😭#sekadarmeluah #1stbaby #sad

2 Balas

Macam saya sis, bukan nk menakutkan, tapi ni la hakikat sis kena terima, tipu la saya tak sedih. Saya pun macam tu, mula dari spotting yang pink2 tu (doc kata tu spotting tanda orang nak bersalin, sbb saya tunjuk gmbar dkt dia). Saya hari tu kerap keluar, and terus ke emrgncy sbb sakit perut sama, tapi bila ke sna, tak sangka kantung baby dah sedikit meleper, doc kata tggu masa nak jatuh je. Menangis saya kat situ, tapi tu la mungkin ada hikmah disebalik semua ni. Saya boleh balik, sbb tak heavy bleeding masa tu.

Semoga ada keajaiban berlaku pada kandungan sis. Banyakkan berdoa ya sis.. Semoga kandungan sis baik-baik saja