Minum air gula

Tadi check up. Berat naik mendadak sampai 3.5kg. Rasanya masa awal pregnant tu makan banyak lagi dri skrg. Tpi skrg berat cepat je naik hm. Jumaat kena minum air gula.

2 Balas

Sy mula pregnant 52kg. Skrng 37weeks+ berat badan dh 79kg 😂 Berat mata memandang. Berat lagi badan yg nak dipikul 😅

5y ago

Wah. Banyak jugak naik tu sis. Saya mula pregnant berat 50kg. Skrg dah 25 minggu berat 60kg 😂

Berapa minggu dh sis?

5y ago

22 minggu dah .. Mungkin saya banyak makan makanan berminyak kot. Sbb saya makan mcm biasa je. Makan manis mmg jarang sangat. Air manis pun sekali sehari je