normal ke?

Salam.. Nak tnye.. Haritu kne minum air gula sbb berat naik mendadak.. Tkot kencing manis... Da minum air gula result sebelum dgn selepas Sama.. 3.5... Normal ke??? nurse ckp ikut result bdn Kurg gula sbnrnya... Skrg ni pon makan kawal... Sbb risau berat naik lg? tp bila timbang, berat naik dlm sebulan 2kg? normal ke tu? First time pregnant jd rsau bila berat naik mendadak?

1 Balas

Bila DH preggy,berat bdan mmg cepat Naik sis.xpe.makan je selagi boleh tapi jangan la telan semua bnda manis2.makan yg sihat2

4y ago

Ooo... Tkasih ats perkongsiannya😁 mmg mkn je pntg Lapar😂 tp kurgkn mknn manis2.. Sbb rsau kne minum air gula lg😂