Sekadar nak meluah 😒

Sye skrg pregnant 23minggu.. salah ke sye nak g scan baby? Sye dh booking oppoinment Dari bln lepas lg.. siap bgtau awal² pd suami ckp nt bln 11 nk bt details scan... Time tu dia ckp ok je . Tiba harini sye ingtkn dia lg skli ckp ahad ni ada scan baby, tp laju je dia ckp "halahhhh duit takda!!" Dgn nada tinggi.. Terkilan nye rse 😭😭depan dia jgk sye menangis..selama kwen sye x pnh mtk brg mahal2, bahkan baju pun x tergamak nk suruh dia beli yg mhl2... Tp kalini sye mtk nk g scan baby je tu pun xdpt... Allahuakbar.. skrg pun tgh taip sye menangis.. kecewa nye rse. Sye x mrh tp sye btol2 kecewa.. lps dia nmpk sye menangis td dia ada ckp.. nk pegi, pegi jela ahad ni.. sye jwb pulak " takpelah dh cancel dgn klinik tu" dia ckp "lahhhh pegi jelahh" Nth la.. sye dh btol2 cancel dh booking tu.. takde hati dh nk g.. rse mcm dia x ikhlas pun. Skrg tgk muka dia pun sye xnk.. penat rsenya sbb sye byk berkorban utk dia.. sye dahulukan byrn pgsh ank, duit mngaji ank.. sementara dia dpt duit.. smpai kn sye xde duit nk beli apa2 yg sye nk. Ni bila sye mtk bnde kecik je tp dia blh jwb dgn nada mcm tu sye btol2 terasa 😭😒 Maaf kalau coretan ni panjang sye xde tmpt nk meluah.... Luah pd manusia pun blm tntu ada yg fhm. Baik sye diamkan je . Ade rezeki sye nt ada laa.. sye hrp satu je, moga2 anak sye sihat dlm kandungan ni.. ingt nk jmp dia ahad ni tp xde rezeki.. xpe laa sye redha.. sye cuma nk mtk kata2 semangat dr kalian.. Dan minta kalian doakan sye dan juga baby ye.. terima kasih ❤️

6 Balas

semoga sis dan BBY sis sihat2 selalu dilindungi dari segala bara bahaya aminn ya Rabbal Alamin 🤲🤲🤲🤲