Anak lambat bercakap

Hai mommy sye nk tanye anak sye dh 3 tahun 9 bulan tapi x pandai ckp lagi sye dh ajar dia ckp tapi x jalan juga dan sye ada bagi dia tgok tv biar pandai ckp pun x jalan juga mcm mne nk ajar ank kita cpt ckp ada x mommy mcm sye.. Risau sye sbb ank org lain semua pandai ckp #pleasehelp

2 Balas

ank blh sebut word y singkat x..mama papa..nak..ank sy start 3 tahun bru blh sebut perkataan..speech delay..skarang alhamdullilah 5 tahun dh pndai brckap cume pelat tu ade lg

2y ago

Ohh oke sis tq

yekeee tkpernah bgitau pon