Ingin tahu

Saya nk tnya ada x yg mengandung 6 weeks ++ ..da scan tp still x nmpk kantung?? Boleh share sesiapa yg ada pengalaman? #firstbaby #ttc2tahun5bulan

5 Balas

awal sgt 6 minggu. sebaiknya 12 minggu,dh boleh nampak & dengar heartbeat. sblum gi scan minum air byk penuh kn pundi kencing. bila pundi kencing penuh scan,rahim nampak jelas. advice dari doktor pakar sakit puan. #TAPSupermom

normal sis . tunggu 8w baru nampak kantung sekali dgr heartbeat bby

3y ago

haah..8weeks saya da nmpk sis..da 4bulan stgh skrg..alhamdulillah

awal lagi. biasenye doktor akan suruh dtg lg lps 2 minggu

awal lagi tu mommyy.. saya 13weeks baru nampak bentuk baby

3y ago

haah sis..8weeks bru nmpk rtu.skrg da 18weeks..

Hi nk tanya awk ada spotting tk? Saya scan pun tk nmpk

3y ago

sis da pergi klnk ke? try g klnk.nti doc bg duphaston..ritu sY bed rest. xbuat keje rmh smpai 12weeks.