6 weeks 6 days

Kalau ikot perkiraan 6 weeks 6 days. Tapi pegi scan still x nmpk apa2. Kantung pun xde. On 5th week ada bleeding dlm seminggu but lepas makan Duphaston dah stop bleeding. Dr ckp dtg balik in 2 weeks. Normal ke almost 7 weeks tapi xnmpk apa2 lagi? #firstbaby

6 Balas

normal..nak2 kalau period sis mmg xregular..psenyawaan mungkin lambat blaku..cuma kalau dh cek doktor bukan ektopik..insyaAllah selamat..take care..

saya scan masa 6weeks 6days . dah nampak kantung apa semua . siap ada heartbeat lagi . lain org lain2 kot .

skrg mcm mna sis.? sbb sy on spotting shj dlm 5 weeks ni .. coklat bebenang mcm tu.. hrp sis baik shj ya..

ada jgk org yg x nmpk awal. mudah²an ada rezeki sis & suami.. amiin.. #24Nov20  #TAPSuperMoms

samalh kita sis Sya pun xnmpk apa2 jga skrg nie dh 5 weeks..

buat upt naik bouble Line tak...