Assalamualaikum sye nk tanye nie darah campur coklat apa nie ye

Sye risua la nie darah campur coklat nie apa ye

Assalamualaikum sye nk tanye nie darah campur coklat apa nie ye
3 Balas

Hi Puan. Mohon edit post ini semula dengan menanda pilihan yang disediakan (NSFW - pilihan ini akan mengaburkan gambar yang dimuat naik) bagi menjaga sensitiviti pengguna aplikasi TAP yang lain. Terima kasih.

jika alami bleeding even spotting skit skali pn puan kena pergi ke hsptl asap utk dptkn rawatan..sbb dkhuatiri akan alami tanda awal keguguran..mg dpmudahkannsegalanya..aamiin

3y ago

xkisah waimah bsr 50sen pun di kira bleeding or spotting itupn tanda2 awal utk keguguran..kena dptkan rawatan kadar segera

Pegi hosp puan..bnyakkan rehat