Assalamualaikum sye nk tanye blh hari Isnin 1/03/2024 lepas... Sye tgok keluar coklat hitam..

Sikit keluar coklat hitam... Hari tu sye tgok lagi ade keluar coklat hitam lendir putih ... Apa tu ye... Sye dah lama x dtg bulan dari bulan 12/12/2023 , sampai bulan 1/03/2024 2/03/2024, 3/03/2024 nie... Blh bg tahu apa nie

1 Balas

dia mcm ni sis senang cita and mudah untuk sis dptkan jwpn nya kan...buatla upt dlu Kalo 2line positive pregnant...jadi kemungkinan Tu darah implantation...Kalo dpt 1line negative bermkna Tu period...dah lama xperiod sepatutnya kena pegi check Di klinik jika xpregnant...

2mo ago

okk terima kasih sis