Assalamualaikum sye nk tanye nie darah campur coklat apa nie ye

Sye risua la nie darah campur coklat nie apa ye

Assalamualaikum sye nk tanye nie darah campur coklat apa nie ye
6 Balas

jgn kecam dia. sy dlu pun mcm dia. xtau apa2. msa tu kluar darah mlm2. nak p klinik pun jauh. suami pun ldr. kawasan pedalaman lagi. cakap elok2. xda ibu2 yg pura2 buat bodoh dalam hal bergini kecuali btl2 xtau.

3y ago

Tanya sini pun bukan bleh buat apa2….jauh x jauh mmng kene g hospital lah jawabnye……saya pun x tau apa2…tpi sbb x tau apa2 lah…dlm kepala otak ni fikir nk pegi hospital……huhu

pergi ke bhgian emergncy trus. takut ancaman gugur. hopefully xda apa2. 😌

berape week ? kalau baru 20 week kebawah better sis pergi cek hspital

kalau darah macam tu .darah fresh ,x normal kna g hospital

sis preg bpe mgu?😨lau awl g btter g hptl trus😕

4y ago

Sye x tahu berapa minggu.. Pagi tadi sye buat test hamil nmpk 2lina

better pg hospital trus ..