scan or percaya ckp org..?

Sye dh scan Dr kata baby girls tapi semua kalau tengok perut Sye ckp baby boy ..??...mumy nervous ni Sebb dh beli baju pink...ada ke scan yg xboleh dipercayai..Sye scan 4D ..

58 Balas

Percaya scan! Sy dulu semua ckp baby boy. Tp tiap kali scan baby girl. Keluar pon girl

5y ago

Amin...mudah mudahan...🤗

sy scan baby girl mak bidan n org lain pun ckp girl..so semua da beli kaler pink🤭

5y ago

samalah naluri sy pun mcm tu girl...coz tgok muka beseri je🤭

Sma la..sy pn ingt bby girl..tp bnyk y ckp bby boy..so tngu ja la kluar...

5y ago

Xpa ba tu sis...tngu baby kluar sja hehe...lgpn bby ble pki bju apa sja...

Nak selamat , beli baju cuteh pasni .. Boy ke girl ke , bole masuk dedua

5y ago

Cuteh is putih

Klu scan 4d.mmg tepat mama. ☺️ awak tak salah pilih baju pink. 😉

4y ago

2D biasa klinik guna. Dan 50 50 utk gender yg tepat

Sya pun mcm tu sis. Hehe. 3 kali scan smua ckap girl. Org tua ckap boy.

5y ago

Hahaah...ramai rupanya MCM Sye...

Nk selamat beli baju yg warnanya universal. Boy or girl blh pakai.

5y ago

First baby kan...so mumy dady die excited sgt beli pink semua...hahaha..

Scan la yg betol..sy prt mcm girl..t bkali² scan boy...

4d 5d lebih tepat dpd 2d . jd baby girl la tu hehe

5y ago

Amin....harap begitu lah...hehe

scan doktor betol... org kata jgn percaya