sensatif

Sye dh 5 bulan.. Alhamdulillah.. Tp sye sgt sensatif..dgn pjj nye dgn suami.. Suami pula busy n aktif orgnya.. Ada masa dye akn ingat isteri dye.. Dye akan call sye.. Suami tgh smbung bljr master lg lah fokusnya dh berkurg dgn sye.. Sye prgnant byk sorang2, sunyi.. Harap ada rzeki sye n suami dapat duduk. Sma2. Hujng tahun ni.. Sye krap nangis kdg2...sdih.. Sye cuba utk x nangis.. Tp klo x nangis sye x lepas. X lega.. Kdg2 sye risau dgn baby sye ok x dye.

2 Balas

Hurmmm..sis sbr byk2 k..in shaa Allah psti ada rzki sis tuk tggl skali dgn husben nti..aamiin..sis jgn stress2 n sedih2 k..xbaik tuk kandungan...kalau ada rs nk sedih je..sis cpt2 zkir...dan cube Dgr ayat al-quran bg hti rs tenang..in shaa Allah sis akn ok...pape jg dri sis bebaik tw... Plz jgn sedih2 slalu..nti bby kluar nti asyk sedih je mcm mommies..mommies try chill n hppy2 k... 😘😉✌️mg Allah pmudahkn segala urusan sis dan sntiasa d bwh lindunganNya..aamiin

5y ago

Xpe..phm tu bile dh tggl sorg2 memcm kita akn pk....sis try pk positif je k..in shaa Allah smua akn d pmudahkan .. psti akn ada jalannya..aamiin... Mommies kne chill tw... Takmo sedih2 k 😘fightimmm✊✊✊🔥🔥🔥

Sabar yer sis.. byk in zikir klu teringat kn suami.. sy pn PJJ jgk. Tp Mak sllu ckp klu Kita kerap nangis or bersedih ..bby nnti kuat gembel dan kuat nangis. Masa pregnant ank no 2 family belah sy byk hal.and sy sllu nangis gaduh dgn family .. pstu kuar bby sure mmg kuat nangis 😆..