Hari Yang Tak Berapa Okey

Assalammualaikum, nk tnye.. kenapa ye emosi sye slalu xstabil.. asyik nk marah, nangis, baru 15 or 16 weeks memng mcm tu ke? And then suami x leh nk faham sye.. sye penat. Dye buat x tau je.. klau sye x layan ape yg dye ckp nnty sye kena tengking😭😔

1 Balas

Time pregnant memang emosi tak stabil. Slow talk dengan suami, explain mood orang pregnant ni cmne. Tak pon cari articles pastu send kat dia biar dia hadam sikit

3y ago

kdang geram jgak dngan dia.. sbb xfaham saya..