Najis bayi cair wrne hijau kekuningan n ad drh sedikit

Assalm , sye nk tnye . Normal ke najis ank bgini . Ank sye 9bulan n fully bf kkadang jee mnm susu fm . Hrini dye dmm sbb brjangkit dngan sye . Rsau plk sbb sblom ni xpnah lg jadi gini .. n 2-3 hari lpas dye ad main mainan yang ad bola kecik2 kat dlm tu , sye xtau dye tertelan or x sbb sye prasan dye mntah lepastu ok dh . Sye xtau dye telan or x sye tkut effect pade mkn bola tu jd mcm ni 😭 #firstmom #pleasehelp

Najis bayi cair wrne hijau kekuningan n ad drh sedikit
3 Balas

Berak hijau kekuningan tu normal tapi kalau ada darah its not normal. Kalau berlarutan better pergi klinik risau daripada pemakanan dia ke apa Yang pasal biji tu berkurang ke tak biji kat mainan tu? Kalau suspend pergi klinik bagitau doktor

baby minum susu apa? cuba pantau dulu? kalau still poo lagi. bawak jumpa doctor. inform doctor apa yg awak bagitau.

normal