suami yg kena

Sye kndungan dh 9w.. Sye muntah 1x je spnjg sye ngndung.. Alhan tu ada loya2,pning kpla, cepat penat, demam2.. Tp yg pelik nya.. Suami sye pula yg kena..dye muntah2, pening2, demam2, selsema.. Aduhaii. Kesian sye tngk.. Sdgkn suami n sye pjj sye di johor, suami di serawak.. .dlu sye ingat yg suami kne juga pada yg duk dekat2 serumah..yg jauh pun blh kne.. Tp knpe ye.. Ermm lama x suami sye kne cmni??

1 Balas

Syukurlah.. 👍👍bagi husband rasa hihi.. Around 4bulan lbh pergnant hilang lah tu