Sye dah 24mnggu lebih...bila boleh beli brg² BBY..xsabrnye..anak pertama..huhuhu gender pon xthu lg.

Sye dah 24mnggu lebih...bila boleh beli brg² BBY..xsabrnye..anak pertama..huhuhu gender pon xthu lg..

25 Balas

Sy beli awl dulu sis dlm 25weeks.. kebetulan anak lahir 36weeks 😂 Nasib lah klu x, xberbaju lah bby 🤣 Tp sy beli basic jew lepas lahir tue asben beli mcm2 dia lak yg excited shopping bj bby 😅..

dh boleh beli dh sis, sy hujung second trimester dh start membeli sikit². skrg 31w tggl nk beli brg besar mcm stroller, carseat. baju baby saya prefer beli wrna unisex walaupun dh tahu gender

beli je warna putih sis. lepas dah beranak nanti, dh tahu gender blh lah minta husband beli kan yg warna pink ke biru ke xde mslh. lps branak pun msih blh beli lg 2 3 baju newborn.

Sekarang pun dah boleh beli awak. Kalau awak tak tahu gender boleh beli warna yang universal. Saya dulu tahu gender je dah start beli barang. Masa tu week 20

1y ago

Sama-sama 🤗

Boleh dh start beli barang baby sis. Start 28w sy dh siap² basuh & packing barang baby. Gender pula tahu dr 19w lagi tapi banyak beli barang yg unisex je.

sy 25week dah mula beli keperluan sikit2 dah 37 week dah lengkap semua klo 1 kali beli boleh tahan harga dia.. tp klo beli sikit2 x terasa sngat..

sy yg 20week ni pun dh beli bju baby.bukqn apa tkt bersalin awal je.cm pampers jelh yg sy blm beli lg.yg lain sume dh siap

baby dah boleh keluar anytime dah ni. dah kena start dan siapkan membeli. beg hosp pon dah kena siapkan asap

psal pakaian tu ok lgi sis.. Boleh beli yg bby boy n bby girl pkai.. Jnji yg lain dah standby dah..🤭

Boleh dah beli tu. Saya balik kmpung beraya 30 minggu pun dah bwk baju baby siap2 takut apa2 jadi..