Barangan Baby

Hai mommies, nak tnya bila start beli brg² baby? Sy skrg dah masuk 5 bulan. Belum scan gender. Last scan dgn doc, doc x dpt nak tentukan lg. #1stbaby

2 Balas

Saya pun nk masuk 5 bulan..pendpt saya..blh beli dr skrg..xdela terasa sgt duit keluar. Lepas tu pglaman anak sulung sbelum ni beli time perut dah besar..xlrat nak jalan..beli brg pun jdi tergesa2..tak best.

Bole bli daa tu sis..bli skit2.. Kalo belum scan gender, beli yg unisex or white color.. Kalo bli lmbt2 nty xlarat nk bjalan..