Mcm mne nk handle stress

Hi, sye cume nk meluah..sye xthu nk amek smgt kt mne.. baru2 ni sye ad slh phm dgn suami.. sjk mngdung ni..sye senstive sgt . Cpt mrjok.. tbe² suami ckp..pnt da nk lyn mrjok sye.. ckp sye xpndai jge perasaan die.. tp pling sye trkesan die ckp.. hati suami pon xpndai jage ..ape lagi anak😭.. ayat tu trngiang giang.. sye ni xlyk ke jd ibu😭😭😭.. sye penat.. sye kje nk tlng die .xnk ssh kn die .jrk sye kje 1jam.. sye balik msk untk die . Die ckp nk blk mkn same..sye thn lapa .lapa sgt.. tp dh tggu berjam jam..bila da whtsapp tnye baru ckp xjd balik awl.. slh ke sye kcik hati sebab tu😭..

11 Balas

Kawal sikit perasan awak.. Klu asyik nk merajok, penat ngakk suami tu nk pujuk jerk, thu prngt.. tpi kawal sikit.. Die pown penat jugek jadi suami.. Klu rase Die balik lmbt, makan jerk sorg2x.. jgn bnde kecik, jadi isu besar2x..

2y ago

jgn tggu dia.. makan je terus.. fikirkan diri dan baby..