Mcm mne nk handle stress

Hi, sye cume nk meluah..sye xthu nk amek smgt kt mne.. baru2 ni sye ad slh phm dgn suami.. sjk mngdung ni..sye senstive sgt . Cpt mrjok.. tbe² suami ckp..pnt da nk lyn mrjok sye.. ckp sye xpndai jge perasaan die.. tp pling sye trkesan die ckp.. hati suami pon xpndai jage ..ape lagi anak😭.. ayat tu trngiang giang.. sye ni xlyk ke jd ibu😭😭😭.. sye penat.. sye kje nk tlng die .xnk ssh kn die .jrk sye kje 1jam.. sye balik msk untk die . Die ckp nk blk mkn same..sye thn lapa .lapa sgt.. tp dh tggu berjam jam..bila da whtsapp tnye baru ckp xjd balik awl.. slh ke sye kcik hati sebab tu😭..

11 Balas

bnykan bersbr kite prnent mmg cpt emosi.kdg2 bnde kcik pun bolh buat sdih.pdhal xde apa pun