makan meggi

Sya preggy anak no2 ne,suka mkn meggi..sya thu x elokk..so sya mkn bila btl2 rsa teringin jee..tahan nafsu gak..ada dk mcm sya..

8 Balas

Huhu dulu preggy pun saya makan maggi gak xtau nape tah tapi bila dah 2nd trimester sy stop maggi dh sebb tak elok kan. Kalau tol2 teringin nak makan maggi makan je tp jgn makan y pedas tu y samyang tu xleh huhu ❤️

blh tp limitkan yaa sbln skli .kene fikir kesihatan awk dan baby hehe🥰 sy pun suka mkn . tp limitkan dah skrg atas nasihat² org ramai . org kata mkn sllu ingat apa jd dekat baby di dlm sbb kita tak nmpk apa berlaku

🙋kita pun.awal ngndung kerap sgt setiap mggu mkn..la ni dah 29w sebulan sekali pun jarang nk mkn.nasi pun xlalu.bila nurse asyik2 bising berat byk naik bulan2 3kg

Teringin jugak. Tapi terpaksa menahan. Haha Tuari ad tgk video doc tu ckp boleh jr makan. Tp jgn selalu sbb megi xd khasiat.

Masa mengandung anak ke2 dan ke3 pun saya suka makan megi. Betul, kena tahan sikit. Tak boleh makan hari2. Sabar la ye.

😅😆 Saya pon.. siap megi ramen lagi.. pedas2 mnyelerakan..

sya pn dri ank prtma smpi ank k 6 ska jga mkan megi..

Sama sis ...