TERINGIN MEGGI (TAKNAK LETAK PERENCAH) 😅

Hi mommies and assalamulaikum...🥰 sya 11 weeks pregnant.. Nak tnya.. boleh ke kalau sya makan meggi.. tpi perencah sya tak ambik.. sya guna meggi dia je.. sy msak cra sndri... Terliurnya tgok suami makan.. kdng2 sya masakkan je meggi kari untuk dia sebb dia nak makan.... mmle aritu okay...ttbe,, smlam..takthan rse kali ni nak nangis tgok.. hahaha boleh ke sya makan,, tpi sya tk guna perencah tu.. sya pakai meggi dia je....? Boleh? Hihi.. thankss pd yg reply.. 😊😊😊 #firstmom #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Tirulah macam saya.. buat kuah kari sendiri. Guna mi cintan kosong. Mengidam punya pasal 😂 Sekali tu je lah makan megi masa hamil.

2y ago

🌻😁

Bagi saya boleh je sis kalau nak makan. Setakat nak rasa lepaskan mengidam/teringin. Okay je. 🤗🥰

2y ago

Sama sama sis 😉🥰

Makanlah buat jamah, bkn nak makan byk pun kn. Asalkan moderate intake

2y ago

Wah resepi sendiri ya,😋

Boleh makan lebihkan sayuran & buahan dlm pemakanan

2y ago

okay2 thnkss... 🥰🥰