Nak mkn meggi

Sy teringin nk mkn meggi..blh ke mkn ye..skrg sy baru 15+ minggu..

8 Balas

Saya makan sis selepas 13weeks..tapi saya letak maggie kari tuu sawi,telur,bawang putih..cukup kan nutrisi tambahan..sepeket tuu saya makan share dengan husband sekali tapi dia makan sikit je,saya yang habiskan terus😂 sepanjang preggy dalam 4kali saya makan maggie..now dah tunggu hari bersalin..boleh makan maggie tapi jangan kerap,at least gap kan lah 2-3minggu sekali..lepas makan tu minum air banyak2..saya ada tanya doc,doc kata boleh makan cuma jangan terlalu kerap,sekadar lepaskan keinginan..

boleh buat hilang kepunan https://chat.whatsapp.com/IYupbKwYX4RJKruMUumyk2 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022💟

saya 22 minggu baru lepas makan sbb teringin, boleh je asalkan jangan kerap, sekadar untuk hilang teringin..

Boleh sis but jgn tlalu kerap ya...sbb x elok utk development baby dlm kndungan🤗

makan je sis. bg saya semua bnda leh makan asalkan berpada.ckup utk merasa

mkn jer sis tapi jngn selalu asal lepas rasa ngidam tu jer

Boleh je sis makan. InsyaaAllah takda apa.

Saya kerap ngat makan. Xtahan godaan megi