26 weeks

sya nk tnya, sya kerap rsa sakit2 bahagian bwah perut, kkdang bila bg0n nk jalan tu rsa sakit nk menapak, tmbah2 bila mnapak kaki kiri.. bila tid0 malam pula nk beralih dri kiri ke kanan mcm sakit ja bhagian pggang ngn bwah perut tu.. adakah n0rmal apa yg sya rasa skrg ni? First time pregnant..

1 Balas

Ya memang akan kerap Sakit sebab berat Beban Dalam perut tu dah bertambah puan. Pinggang Tu memang akan terkesan sebab tulang badan kita sebenarnya bengkok setiap Kali baby membesar Dalam perut tanda bebanan makin bertambah puan 😊