Pertanyaan

Salam semua..sya bru 6w rsa sakit kat bwah perut kerem klau nk bangun angkat pinggul pon rsa sakit yg kuat ada yg thu mcm mna nk hilang kan rsa sakit tu atau normal bg ibu yg pregnant #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

inshaaAllah, dokter kata normal selagi tak terlalu sakit (berguling2) & tak bleeding..sy pun perut krem..nak jalan pun macam tak selesa..nak duduk bngun pun mcm kene cover2..sy banyakkan tidur je sis..balik kerja terus tidur atau baring, x lasak sangat..doakan untuk sy jugak ye

Tengah alami sis. Sakit gilaa kan, rasa macam tergeliat pinggang ni. Tk thu macam mana nak adjust dah bagi tk sakit pinggang. Kkdg seharian tu tak buat apa pun, mmg ddk dalam bilik je tp still sakit pinggang