Sakit Di Bahagian Perut / Sakit Perut

Hai.. Sya dah 27 weeks pregnant. Sya mengalami sakit perut yg kerap. Maksudnya time sya baring, mengiring n nk bangun dri keadaan baring tu sakit perut sngt,rsa pedih2 kt perut tu.. Buang air pun sakit perut. Kadang2 tu smpai xblh tido mlm. Normal ke sakit perut yg mcm tu? First baby

2 Balas

ade pergi jumpa dkter x..? sy pn sakit2 jgak perut.. prgi jumpa dkter smalam, ingat nk scan nk tgk baby knp2 ke.. tapi dkter kata, sakit perut dgn scan, xkn bagi pape result.. then dye tnye sy bila sy sakit, masa kncing ke baring ke ape.. sy kata, baring pn ade, nk dduk pn ade, lepas kncing pn ade.. dkter jwb, if sakit masa dduk or any movement, its normal.. sbb baby nk dduk dlm position dye then tulang pinggul semua nk mngembang utk bby, ye la xkn bby besar tapi shape x berubah, so badan kena sesuai kn dgn bby.. selama awk hidup x pernah ade manusia dlm tu.. now badan awk tgh belajar.. kata nye.... huuhuuu.. kena mbebel ngn dkter.. then sambung bab lepas kencing sakit, dkter test urine sy, the result is kencing kotor.. so dkter bagi sy ubat.. if x ok, baru bagi antibiotics.. 😁

4y ago

welcome

xde pergi jumpa doktor lagi ,, sbb sy chek upt tu samar awk .. tu sy was was laa ..