sakit bawah perut kanan dn kiri

Assalamualaikum ibu2 semua.. Sya 1st time pregnant,kandungan skng pn da masuk 36minggu 6ari..d ikut kn tiap2 ari sya kena turun naik tgga beli keperluan ruma memandangkan ruma sya tingkat 5..skng ni sya tak taw mcm mna nak bezakn sakit perut sbb turun naik tgga ka atau sakit perut tanda nak bersalin.. sakit perut ni sya rsa d bhgian bawa perut kiri dan kanan.. Bila sya baring kiri nak pusing ke kanan, rsa sakit.. Bgtu juga sebaliknya.. #mohonpencerahan #36minggu6hari #1stmommytobe

1 Balas

Bhya sbnarnya naik tutun tangga tu..boleh disebabkan gugur sis..sepupu sy kandungan dah besar pastu kena naik tangga sbb ade meting terus gugur

4y ago

Ye betul..kite xtahu kandingan kita ni kuat ke x...baik hati2la..jangan myesal dikemudian hari