Tertanya2

Sya nk tny normal ke bgi org pregnant 33 weeks 5days akn rsa sakit dkt bhgian bwah perut.. Rsa cm org tngah than nk kencing je..

17 Balas

Saya 37 week pon lebih teruk daritu sis. Celah kangkang dah sakit,miss v dah rasa tenat mcm nk period, pinggang bagai nak patah. Menghitung ari jer kata nurse. Belum lagi tgh2 mlm selalu kena brixton hick

4y ago

Ouhh ye ke,,, kira bby sy pun sama lah nie main2 hahaha adui igt nk kuar dah hahaha

Sama sis mcm sy.. 33w4d Lepastu jangan ckp la asik nk kencing jee miss v dh mula sakit tkboleh duduk lama kena rajin berjalan😂 semoga urusan kita dipermudahkan aamiin

Normal lh tu,sbb kpala bby dh betol2 kat laluan dh sis,tinggal tunggu hari je kn nk brsalin..smoga dprmudh kn..

Normal awak. Nanti nak dekat tarikh bersalin rasa ngilu pula selalu bawah tu. Huhu hati hati berjalan ya 😊

Saya 31week,pinggang nak patah rasa,tulang punggung dan Miss v ya Allah sakit dan sengal.inshallah normal tu

Ntah la normal ke x..saya pun rasa macam tu..klaw dduk, payah nak bangun

Normal sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

Sama la kita 😂 kdg kdg smpai taktahu nak cakap apa 😄

Saya yg baru 8w pun rasa mcm tu kadang2... Xslesa sgt...

Sama laa.. Tapi sy bru 25w normal ke rse skit tu