Sakit Perut

Hai mommies ❤️ saya dh msok 10 minggu 2 hari.. Start dr pg semalam perut rsa skit.. Skit trsa smpai pingang.. Nk ckap krem saya xtau mcm mna nk tau tu krem ke bukan.. Bila bring trsa skit bila mengiring ke kanan.. Now tgh ddk pun da rsa skit sblh bwah kiri.. Da x yg mcm ni.. Normal x? ??

1 Balas

First pregnancy ke sis? If yes..tu normal sis.. Baby berkembang n rahim membesar akan mmbri kesan kpada ibu mgandung

5y ago

Ok sis.. Skit tu on off.. Cuma bgung tiba2 jer sbb bfre xpnh kan.. Trus mcm2 kat fikiran..