Kerap Mengeras

Assalamualaikum mommy, maaf nk tmpg tny. Sy prgnnt 33 weeks 5 dys. Normal ke kerap rsa mngeras plus skit bwah prut? Kdg tgh dduk pn 5 mnit skli akn mngeras ngn skit bwh prut. Tp bby aktif cm biasa. Hrp dpt share pndapt n nsihat. Tq.. #firstbby

1 Balas

Ye sama.. Dari 34w sampai la sekarang 38w.. Macam tu je lah dia

4y ago

Da g check up td. Nurse ckp normal. Sbb bdn tgh buat prsediaan nk brslin nnt. Kcuali klw kluar drh tu tk nrmal kne refer hsptl cpt..