Ingin tahy

hello , sya nak tanya knpa ya slepas bersama hri prtama dsitu jugala keluar bercak darah seperti darah haid dan darah yang kluar tu panas keluar dari faraj #ingintahu

6 Balas

@nurul isna tina, cuba esok try upt, sbb awak kata last bulan lepas kan period? sepatutnya dah sebulan lebih juga awak delay period...x check upt ke?

2mo ago

Cek UPT, tak perlu tanya kaunter melainkan tak kenal UPT. Jika hamil jumpa doktor, jika tak hamil pun jumpa doktor sebab ada cakap kat kaunter klinik ada bleeding/spotting, hal wanita (kalau kaunter lelaki)