Tidak tahu

Sya nak tanya, haid last 8/12/2019 sampai sekarang lagi sya tdk haid, sya langsung tda tanda² mengandung mcm yg sya baca, sya cek guna pregnant test masi negatif,sya pun bingung, ada sesiapa tak mcm sya atau ada pengalaman

6 Balas

sis dah lama kahwin ke baru lagi? sy period teratur elok sebelum nikah. tp lepas nikah period slalu lewat dlm seminggu ke dua minggu lewat. then lepas 5bulan nikah baru period saya normal cycle n tetap semula. so kalau sis baru kahwin, maybe itu perubahan hormon. tp sis boleh ke klinik utk cek, sbb dah lama sgt tak period tu.

4y ago

Sya sdh 1 tahun kahwin sis, period sya teratur ja selama kahwin tapi hujung tahun tu tiba² tdk datang sampai skrg,mgkin perubahan horman kot

Klau baru kawin normal la ada problem hormon, lewat period tak bermakna pregnant. Kena kenal kitaran period sendiri, mkn kena jaga, senaman & jgn terlalu stress

4y ago

Ohh ok sis tq

Circle period sebelum kahwin regular tak sis? Biasanya lepas kawin period sedikit terganggu sbb perubahan hormon

4y ago

Eya regular sis

Mungkin mslah hormon tganggu atau awk jnis priod x tratur ke?Maaf pndapat sy je.

4y ago

Ohh mgkin, terima kasi😊

Mksdnya, sis nak merancang nak mgnadung lah ni?

4y ago

Sis nk cuba produk sya jual tak? Sis wsp sy ler

Sama la dgan sya