keliru

Sya keliru lh sis..saya pernah gnakan prncang dgn cra suntikan..18/4/2019/sya dsruh dtang buat suntikan ..tapi saya tak datang .sbb mrncang nak mengndung..1/6/2019/..ada haid..last haid 8/6/2019/..dn..saya ada haid lagi 2/7/2019//and last haid..2/7/2019/....tapi ada haid lagi 6/8 sampai 8/8//....adakah saya mngndung?..ada tak sama mcm saya

3 Balas

Mcm sy pki depo 3 thun xperiod..lepas sy amal kan folic asid period dtg dan hormone kembli stable lepas tu sy minum susu kurma alhmdulilah hamil skrg bru 6minggu 2 hari..

Cuba cek upt sis. Kalau negatif mungkin dlm proses menstabilkan hormon. Biasanya leps berhenti perancang cucuk, hormon jadi kurg stabil.

4y ago

Dh cek hari tu kptsn negatif.. tpi sya blum mau mengandung lagi sbb ank blum smpai 2 tahun😊ssh mau jaga klau ada 1 lagi nnt😆btw, tq sis

Sudah cek tapi x da...