urine test positif.. keputusan makmal negatif??

sya cek urine test,kata nurse macam pisitif.. sekali cek d makmal negatif??mcm mna tuu?? sekrng ada kluar darah.. mcm haid? apa y perlu sya buat?

2 Balas

sis mcm sy.. check upt sndri positif, pegi makmal negatife.. tp doc suruh dtg 2 minggu lagi sbb kmngkinan still awal lg, dia x detect hormon.. awk dh try check lg skali upt???? sy check 3 hari lps tu dan alhamdulillah masih jgk positif, lg terang dr sblm ni...

Sebelum cek makmal tu cek urine kat mana? Upt sendiri ke? Selalu kalau samar jarang nurse nak cakap positif.