Check pregnant

Salam ibu2 bakal ibu dan para isteri, sya nak tanya period sya yg lps 29/8 yg ni kemungkinan akan berlaku pada 29/9 atau 30/9 sya nk tanya pendapat sya mengalami ciri2 kehamilan yg org2 ckp tpi sya takut juga kalau itu semua ciri2 datangnya haid. Sya dh check pregnancy test td tpi negative. Persoalan sya adakah test sya td tu betul atau tdk ? Perluke sya buat test lgi pada 30/9 jika period sya tk dtg ?

6 Balas

Nak lagi cnfirm tunggu seminggu dari tarikh period sebelum ni.. klau lewat seminggu tak kluar jugak baru repeat test..

tunggu delay period sbb tanda awal preggy lebih kurang dgn tanda nk period..

sis mcne skrg pregnant ke? sy pun mcm sis skrg ni

tgu sampai 3hb, xperiod check balik.

Wait a while before taking the test

xperiod baru cek