30week1day

Sya nak mkn yg sya inginkan.. Sya bawa lah lki sya.. Laki sya okey jew.. Tapi bapa mama sya tak bagi... Sya streess lah dgn pragai makbapa sya.. Sya fkir nak brpantang dgn makbapa baik sangt mereka buat sya hppy tapi sya dpat stress ..dua bulan lagi sya sdah nak branak... Smua msty ikut ckp bapamama...smpai ic sya mamabapa yg pgang aku tak faham lah ,stress aku Laki aku diam jak dia tak bleh ikut campur dia pun takut....... Dha lah aku nih mgndung ank prtama...... Stress ... Kadang2 aku mngis sndiri sbab tak tahan... Klau aku tau awal2 aku tak blik kpg... ?

5 Balas

Sabar ya sis, x tau nak komen apa, di luah mati emak d telan mati bapa, eh betul ka 2 peribahasa😅.. Klu ibu bapa sis sendri x benarkan sis kluar p mkn dgn suami, minta suami tapaukan makanan..dorang takut sis lari kali🤭.. Minta baik2 ic dgn ibubapa.. Ckp yg sis perlukan ic klu mau kluar p mana2, contohnya p chek up ka..

Ambik blk ic tu dgn cara baik sis ..bg alasan klo sis kluar dgn suami ,susah klo tk pegang ic sendiri .. nti tk psl² blh sangkut kt balai .. buat malu je .. atau ckp manalah tau emergency mau pegi hospital ..ckp kt dorg mcm tu😂..dgn org tua ni Kita kena guna cara halus sikit bila nk bckp

Ambil balik ic tu..itu hak masing-masing..mne boleh pgg ic org sesuka hati

. Aikk.. knp smpai ic mak bapak kmu yg pegang?.

3y ago

aku bukannya buat jahat dekat mereka.. sekali jew kau buat salah sampai esok2x crita dia tak hbis2 ..buat baik banyak kali tak ungkit2x plak

G la senyap2 gan suami hihi...