mimpi semalam

Sya tdi malam mimpi ipar sya lelaki pijak perut sya dan tekan perut sya...rasa mcm nk beranak sudah walaupun dalam mimpi aku takut sgt

3 Balas

Hehe.. sya pun stiap mlm mmpi mengarut.. ary tu mmpi ada lembu btanduk pnjang p cucuk perut sya sbb sya halau dya.. 😂😂.. kemarin mlm mmpi kwn sya btukar jdi pontianak.. 🤣 besa la.. maenn tdur

sya sjak terimester 2 ni hmpir tiap mlm mimpi mengarut hahaha.

4y ago

Betul.. Saya pun.. Tpi inshaAllah takde apa.. Fikiran kita jauh sgt tu

🤣🤣🤣