baby's

Hai Mommy's, anak i baru 44 hari lahir. Tp sukar nk tdor mlm. Asyik meragam je. Ada penyelesaiam tak?

2 Balas

cuba sis bendung n pastikan sblum tidur letak minyk kt perut..tukar lampin or bju supaya bby selesa..mcm saya dulu bayi 1 bulan susah tido malam..semua dh buat ade je yang tak kena..rupanya nak berayun..papanya belikan buai lena tido..sekrg 4 bulan dah..

Pastikan perut tak kembung, sapu minyak telon sikit pada perut sebelum tidur. Pastikan bayi minum susu yang cukup bila kenyang, tidur pun lena. Boleh cuba diffuse therapy oil yg untuk mudahkan tidur.