produk

Sya dah masuk 7bulan... Tapi saya still guna produk glow glowing... Boleh ke sya teruskan pakai produk ni?? Ke ada effect apa2?? Boleh bagi penjelasan..

14 Balas

Pakai jela produk watson or Produk yg ade jenama yg diluluskan . Sy start pregnant mmg jaga produk ap yg blh dipakai .. Sy google kandungan produk yg dibenarkn or tidak utk org pregnant. . Byk lagi produk yg selamat sis . Gg tu produk tk elok

Sy pregnant trus xpkai apa² skincare...takut dlm produk tu ad bahan kimia...lpas bersalin nnty bru nk pkai semula...btw sis tnya doktor...klau mcm kwn² sy rmai je yg pkai skincare msa pregnant

Produk glow glowing tu mmg bahaya. Cuba sis Google efek pakai skincare bahaya kpd ibu mengandung dan baby. Banyak sude effect dia. Antara nya kecatatan, keguguran dan banyak lagi.

Sis dh try tnye doc?? Better sis tnye doc ..dan lg satu kena tahu apa yg trkandung di dlm product trsebut..adakah byk bhn kimia atau sebaliknya

Glow glowing tu setahu sy chemical kuat. Kalau boleh stop la sis takut effect baby.

Saya sepanjang mengandung pakai glow glowing baby kuar xtde ppe pun sehat alhamdulilah

Bole je . . Sy pn pakai gg . Xprnh tggl . Dah beranak dah pn. . Alhamdulillah ok

Seeloknya time pregnant ni x digalakkan memakai ape2 produk skincare.. Bahaya!

Glow glowing bukan ke KKM dah keluarkan amaran ada bahan terlarang??

gg produk sampah la sis.. pregnant ke x baik jgn pkai