Buah Oren Sunkist

Sya buah oren sunkist lover. Hampir setiap hari makan. Ni 1st baby, Insya Allah. Baru 8 minggu. Masih jadi habit makan buah oren. Its still good for me@ baby right now ? Dgr org ckp xbaik sbb berasid tuk kandungan yg awal .

1 Balas

Blh sis..cuma xblh mkn oren sunkist waktu perut kosong..kalau mkn slps mkn ns, mee or heavy meal lain it's ok..sebiji sehari ok la..

5y ago

tu laa dilemanya sya suka makn tiap lpas bgun pagi perut kosong 😁😁😁 ok tq for advice 😊