Buah Oren Sunkist

Salam hi.. Nk tnyaa sy dah 9w dan esok saya ada checkup dgn kk and then kne mnum air gulaa.. Sy arini teringin nk mkn oren sunkist, mybe husb balik kje ptg.. Mlm laa kot ade rezeki sy utk mkn buah oren sunkist tu, ade effect tak utk result esok hb ke gula ke?? Mohon share yee..

1 Balas

Elokla jgn minum dulu. Sy last week minum air gula, mencanak naik bacaan. Skrg kene buat bsp.

4y ago

Ohh ade effect yee, risau pulak rs.. Takpe laaa, esok jelaa sy mkn buah tu.. Dok teringt dr mlm td smpai takleh tido mlm td..